Home أخبار الألعاب والمسابقات نحتفل باليوم الدولي للأشخاص ذوي الإعاقة للأمم المتحدة

نحتفل باليوم الدولي للأشخاص ذوي الإعاقة للأمم المتحدة

by admin

في اليوم الدولي للأشخاص ذوي الإعاقة للأمم المتحدة، نكشف عن محادثة مهمة و تاريخية!
في مقابلة فريدة من نوعها بين نادر حفار المدير التنفيذي لشركة KPMG وعمر الشامي اللاعب
القائد في الأولمبياد الخاص الإماراتي ونائب رئيس المجلس الإقليمي لمداخلات اللاعبين القادة تحدثا عن أهمية القيادة الموحدة كوسيلة لتحقيق مستقبل مشرق ودامج.
لتعرف أكثر شاهد الفيديو الكامل.

 


 

 

On the UN International Day of Persons with Disabilities, we witnessed a historic, powerful, conversation. In a first-of-its-kind meeting, Nader Haffar, CEO of KPMG MESA and KPMG Lower Gulf, met with Omar al Shami, a talented athlete leader participating in Special Olympics (SO) UAE and Vice President of SO MENA Athletes Leaders Input Council. Both discussed the value of unified leadership as a way to move forward towards a brighter, more inclusive future. Watch the full video to find out more.

Special Olympics KPMG Special Olympics Egypt Special Olympics Morocco الأولمبياد الخاص الليبي Special Olympics Libya الاولمبياد الخاص الفلسطيني Special Olympics Palestine Special Olympics Africa Special olympics Jordan Special Olympics Lebanon Special Olympics UAE

You may also like

Leave a Comment